Forretningsførsel

Forretningsførsel

Vi gjør forretningsførsel for sameier og utleieenheter og har bred erfaring innenfor eiendom.

Som styremedlem i et sameie eller borettslag kan det være mange oppgaver å ta stilling til. Med vår bistand får dere en god samarbeidspartner som ivaretar den forretningsmessige driften på en god og betryggende måte, både i henhold til gjeldende regler og deres ønsker.

Som forretningsfører håndtere vi deler av den daglige forvaltningen av eiendomsselskapet eller eierseksjonssameier:

  • Utfakturering av husleie og felleskostnader

  • Oppfølging av innbetalinger av husleie og felleskostnader

  • Innsending av offentlige oppgaver

  • Deltagelse på sameiermøte.

Tripletex

Vi bruker hovedsakelig økonomisystemet TripleTex, som du som kunde blir eier av, og som du kan flytte med deg, dersom det blir aktuelt. Her har du et skybasert og brukervennlig system, som inviterer deg til å gjøre enkelte arbeidsoppgaver selv, slik at du sparer oss for tid og deg selv for penger. Vi er naturligvis behjelpelige med opplæring, selv om systemet har en rekke kanaler for onlinehjelp (support) og en rekke instruksjonsfilmer på Youtube.

Med TripleTex har du dekket alle tradisjonelle arbeidsoppgaver innenfor økonomistyring av din bedrift, med de nyeste elektroniske muligheter. Med dette systemet kan sitte hvor du vil, under forutsetning at du har et nettverk, og utføre de tingene du har behov for. Hvorfor ikke sitte på hytta, i båten, på terrassen og fakturere, kjøre lønn, lese utviklingen i regnskapet ditt eller enkelt bokføre bilag.

Vi tilbyr en komplett løsning for lønnsfunksjonene i din bedrift; fra betaling av lønn til den ansatt, til rapportering av ytelser til myndighetene. I våre skybaserte løsninger kan den ansatte enkelt med et app, registrere reiseregninger og utlegg via mobilen. Dette går direkte inn til økonomisystemet, hvor vi ser til at det blir behandlet og utbetalt riktig.

 

Vi er kjent med en rekke andre økonomisystemer også, som kunden eier fra tidligere og hvor vi utfører mye av arbeidet ute hos kunden.