Økonomisjef ute hos kunden

Økonomisjef ute hos kunden

Vi kan være din økonomisjef i dine lokaler eller på distanse, ut fra hva du ønsker og hvilke muligheter som er til stede. Vi har flere oppdrag ute hos kunder i dag, hvor vi da jobber på kundens system. Dette kan variere fra en til tre dager i uken. Du vil da få en autorisert ansatt hos oss, som er best mulig egnet til din bransje og som passer inn hos deg.

Vi vil ha søkelys på at ditt selskap har en god og klar virksomhetsstyring, med søkelys på det som er viktig hos dere. Budsjettering, analyser, lønnsomhetsvurderinger og rapportering vil blir ivaretatt på en god og effektiv måte.

Kanskje du trenger hjelp til et område innenfor de økonomitjenester vi kan tilby, og det er helt greit. Det blir mer og mer vanlig og outsource deler av regnskapet, som for eksempel lønnsbiten. I så fall hjelper vi deg gjerne med det.

Uansett hvilke tjenester du ønsker fra oss, er det full ærlighet og taushetsplikt fra vår side og vi fordeler arbeidsoppgavene til det beste for deg og din bedrift.

Tripletex

Vi bruker hovedsakelig økonomisystemet TripleTex, som du som kunde blir eier av, og som du kan flytte med deg, dersom det blir aktuelt. Her har du et skybasert og brukervennlig system, som inviterer deg til å gjøre enkelte arbeidsoppgaver selv, slik at du sparer oss for tid og deg selv for penger. Vi er naturligvis behjelpelige med opplæring, selv om systemet har en rekke kanaler for onlinehjelp (support) og en rekke instruksjonsfilmer på Youtube.

Med TripleTex har du dekket alle tradisjonelle arbeidsoppgaver innenfor økonomistyring av din bedrift, med de nyeste elektroniske muligheter. Med dette systemet kan sitte hvor du vil, under forutsetning at du har et nettverk, og utføre de tingene du har behov for. Hvorfor ikke sitte på hytta, i båten, på terrassen og fakturere, kjøre lønn, lese utviklingen i regnskapet ditt eller enkelt bokføre bilag.

Vi tilbyr en komplett løsning for lønnsfunksjonene i din bedrift; fra betaling av lønn til den ansatt, til rapportering av ytelser til myndighetene. I våre skybaserte løsninger kan den ansatte enkelt med et app, registrere reiseregninger og utlegg via mobilen. Dette går direkte inn til økonomisystemet, hvor vi ser til at det blir behandlet og utbetalt riktig.

 

Vi er kjent med en rekke andre økonomisystemer også, som kunden eier fra tidligere og hvor vi utfører mye av arbeidet ute hos kunden.